pehari-medalje.eu

Vaša košarica je prazna.

OPĆI UVJETI POSLOVANJA I PRIVATNOST
WEB TRGOVINU www.pehari-medalje.eu UPRAVLJA PODUZEĆE IN MEDIA d.o.o.,
U DALJNJEM TEKSTU PONUĐAČ. AKO POSJETITE WEB TRGOVINU ILI PREKO NJE KUPUJETE SE MORATE SLAGATI S OPĆIM UVJETIMA POSLOVANJA, ZATO IH PAŽLJIVO PROČITAJTE.

PODACI O PODUZEĆU:
PODUZEĆE: IN MEDIA d.o.o.
SJEDIŠTE: VIPAVSKA CESTA 14, ROŽNA DOLINA, 5000 NOVA GORICA, SLOVENIJA
BR. UPISA U SUDSKI REGISTAR: 1/02384/00
MATIČNI BROJ: 5608635
POREZNI BROJ: 74953222
ID BROJ ZA PDV (VAT CODE): SI74953222, SMO POREZNI OBAVEZNICI ZA PDV.
RAČUN/IBAN: SI56 0475 0000 0587 386

E-POŠTA: info@in-media.si
E-POŠTA: inmedia@siol.net
G: +386 (0) 40 738 430
G: +386 (0) 41 626 798
T: +386 (0) 5/ 333 27 96
F: +386 (0) 5 333 27 97


RADNO VRIJEME ZA STRANKE:
Od Ponedjeljka do petka od 09-16 sati ( osim u vremenu kolektivnog dopusta)
Subota, Nedjelja i Prazniki zatvoreno.


1. CIJENE

SVE CIJENE SU U EUR I S ZARAČUNANIM 22% PDV-OM (AKO NIJE NAVEDENO DRUGAČIJE), CIJENE U HRK SU INFORMATIVNOGAZNAČAJA I NISU ZAVEZUJUĆE. CIJENE ZA POJEDINE ARTIKLE VAŽE PRI IZVRŠENJU NARUDŽBE; U PERIODU PRED I PO NARUDŽBI SE CIJENE MOGU MIJENJATI. NA ARTIKLE, KOJI SU U AKCIJI, DODATNI POPUSTI NISU MOGUĆI. POPUSTI SE NE ZBRAJAJU. KUPCI KOJI IMAJU S PONUĐAČEM DOGOVOR O KOMERCIJALNOM POPUSTU ILI RABATU, AKCIJSKIH POPUSTA NE UBRAJAMO.TAČNIJE ZA NJIH AKCIJSKE CIJENE NE VAŽE. ZBOG PRIRODE POSLOVANJA - ONLINE POSLOVANJE SE PODATKI I CIJENE LAKO VRLO BRZO MJENJAJU, TAKOĐE U POSTUPKU SAMOG NARUČIVANJA. U PRIMJERU DA JE PODATAK POGREŠAN , PONUĐAČ ĆEO TOME OBAVIJESTITI KUPCA I PONUDITI RJEŠENJE KOJE ĆE U TOM TRENUTKU BITI NAJBOLJE ZA PONUĐAČA I KUPCA.

2. NAČINI PLAĆANJA

PONUĐAČ OMOGUĆAVA KUPCIMA SLIJEDEĆE NAČINE PLAĆANJA:

  • S GOTOVINOM PRI PREUZIMANJU ROBE
  • PO PREDRAČUNU S UPLATOM NA BANKOVNI RAČUN PONUĐAČA,
  • PO RAČUNU (samo pravne i fizičke osobe s potpisanom pogodbom s ponuđačem),
  • KUPAC DOBIJE RAČUN NA PAPIRU SA RAZVIDNIM TROŠKOVIMA. OBIČNO SE RAČUN KUPCA POŠALJE U PAKETU SKUPA SA NARUČENOM ROBOM, IZUZETAK PAU KUVERTI PO POŠTI ILI E-MAILU.

3. NARUDŽBA

KUPAC LAKO ROBU NARUČI PO TELEFONU, S UPOREBOM E- MAILA ILI SA UPOREBOM KOŠARICE KAO GOST. KAD KUPAC POŠALJE NARUDŽBU S UPOTREBOM KOŠARICE DOBIJE OBAVIJEST DA JE NARUDŽBA UVRŠTENA U VRSTU ZA ČEKANJE .U TOJ FAZI KUPAC U ROKU OD DVA SATA LAKO OTKAŽE NARUDŽBU. PONUĐAČ KUPCU POTVRDI ILI OTKAŽE NARUDŽBU U ROKU DVA RADNA DANA. U TOM VREMENU PONUĐAČ PROVJERI JE LI ROBA DOBAVLJIVA U ADEKVATNOM ROKU. PRI NARUDŽBI KUPAC PONUĐAČA OBAVIJESTI O ŽELJENOM ROKU DOBAVE. EVENTUALNI KUPOPRODAJNI UGOVOR IZMEĐU KUPCA I PONUĐAČA, ĆE BITI SAČUVAN U SJEDIŠTU PODUZEĆA IN MEDIA d.o.o..

4. SLANJE ROBE I TROŠKOVI DOSTAVE

PONUĐAČ POŠALJE ROBU PREKO POGODBENE KURIRSKE SLUŽBE ( POŠTA , DPD, GLS,.. ILI SLIČNO ). PAUŠALNI STROŠAKDOSTAVE JE OBRAČUNAN NA PONUDI ILI RAČUNU. PONUĐAČ KUPCA OBAVIJESTI PO ELEKTRONSKOJ POŠTI ILI PO TELEFONU KAD JE POŠILJKA POSLANA. UKOLKO KUPAC U ODREĐENOM VREMENU NE DOBIJE ROBU, SE O TOME POZANIMA KODDOSTAVLJAČA I OBAVIJESTI PONUĐAČA KOJI POMAŽE KUPCU ISPITATI OKOLNOSTI. NARUČNIK JE DUŽAN PRI PREUZIMANJU PROVJERITI NEOŠTEĆENOST PAKETA I ROBE U NJEMU; U PRIMJERU OŠTEĆENJA TO PRAVOVREMENO PRIJAVITI DOSTAVLJAČU,KOJI O TOME NAPIŠE ZAPISNIK. ZAPISNIK JE OSNOVA ZA REKLAMACIJU. BEZ TOGA DOSTAVLJAČI ODŠTETU NEĆE ISPLATITI.

5. ODUSTAJANJE OD KUPOVINE I VRAĆANJE ROBE

NARUČENU ROBU MOŽETE VRATITI ( U ORGINALNOJ AMBALAŽI NEOŠTEĆENU) U TRIDESET DANA BEZ OBJAŠNJENJA (BEZ NAVOĐENJA UZROKA). NOVAC ZA VRAĆENU ROBU VAM VRATIMO NAJKASNIJE PETNAEST DANA OD VRAĆANJA ROBE. STROŠKOVE NASTALE PRI VRAĆANJU I DOSTAVI ROBE NE VRAĆAMO( STROŠKOVE SNOSI KUPAC ). O NAMJERI VRAĆANJA ROBE KUPAC PONUĐAČA MORA OBAVIJESTITI PISMENO U ROKU OD PETNAEST DANA OD DANA PRIMANJA ROBE (LAKO PO ELEKTRONSKOJ POŠTI). VRAĆENA ROBA MORA BITI NEUPOTREBLJENA, NEOŠTEĆENA I U ORGINALNOJ AMBALAŽI. UZ OBAVIJEST O VRAĆANJU ROBE KUPAC MORA PRILOŽITI I KOPIJU RAČUNA. ROBU KOJA JE POSLANA S OTKUPNINOM, PONUĐAČ NIJE DUŽAN PRIMITI. ARTIKLI KOJI SU TISKANI IZGRAVIRANI ILI NA BILO KOJI NAČIN PRILAGOĐENI MJERAMA KUPCA NIJE MOGUĆE VRATITI.

6. REKLAMACIJE

AKO JE ROBA, KOJU STE DOBILI NEUPOTREBLJIVA ILI OŠTEĆENA, JE U PETNAEST DANA MOŽETE VRATITI. AKO JE MOGUĆEROBU ĆEMO ZAMIJENITI ILI U SUPROTNOM PRIMJERU VRATITI NOVAC. SA POŠILJKOM KUPAC MORA PRILOŽITI KOPIJU RAČUNA, DETALJAN OPIS OŠTEĆENJA ILI GREŠKE NA ARTIKLU (JOŠ BOLJE SLIKU), UKOLIKO UTVRDIMO, DA JENEUPOTREBLJIVOST ARTIKLA ILI OŠTEĆENJE POSLJEDICA VAŠEG NEPRAVILNOG RUKOVANJA, VAMA REKLAMACIJE NE PRIZNAMO.

7. GARANCIJA

ARTIKLI IMAJU GARANCIJU AKO JE NAVEDENO U GARANCIJSKOM LISTU. GARANCIJA VAŽI UZ STRIKTNO POŠTIVANJE UPUSTVA NA GARANCIJSKOM LISTU TJ. RAČUNU. AKO ARTIKL IMA GARANCIJU TO JE NAVEDENO U OPISU NA INTERNET STRANICI AKO TE INFORMACIJE NEMA PORED ARTIKLA , TO ZNAČI DA ARTIKL NEMA GARANCIJU.

8. PRIVATNOST I ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

PONUDNIK ĆE TRAJNO ZAŠTITI SVE OSOBNE PODATKE KORISNIKA U SKLADU S GDPR (AZOP-1). OSOBNI PODACI ĆE SE KORISTITI ISKLJUČIVO ZA SLANJE RAČUNA,KONTAKTIRANJE KUPCA , SLANJE ROBE-ISPORUKU, PONUDA, PROSPEKATA, KOORDINACIJU NARUDŽBE, DRUGIH KOMUNIKACIJA O NARUDŽBI, itd. OSOBNI PODACI NEĆE BITI DATI NEOVLAŠTENIM OSOBAMA. PODACI KOJE JE KUPAC IZNOSIO KAO GOST NA NARUDŽBI NA OVOM WEB-MJESTU POTREBNI SU ZA IZVRŠENJE NARUDŽBE. ZA PRUŽANJE STANDARDA VISOKE SIGURNOSTI, OSOBNI PODACI S OVOG SAJTA PREVENTIVNO SE AUTOMATSKI IZBRIŠU U 24 SATA OD UNOSA. OSOBNI PODACI MORAJU SE KORISTITI ZA KONTAKTIRANJE KUPCA - KOORDINACIJU NARUDŽBE, ISPORUKU ROBE I DRUGIH KOMUNIKACIJA O NARUDŽBI. OSOBNI PODACI SE ČUVAJU NA PONUDNIKOVOM SJEDEŽU FIRME, NA RAČUNIMA U PROGRAMU ZA FAKTURIRANJE I ODPREMANJE, I ODPREMNIM DOKUMENTIMA, E-MAIL, ITD. PONUDNIK TE PODATKE ŠTITI ZAKLJUČAVANJEM PROSTORA GDE SE ČUVAJU, LOZINKA RAČUNALA, ITD. ZARADI DOSTAVLJANJA NARUDŽBE PONUDNIK MOŽE DOSTAVNOJ FIRMI POVJERITI IME, PREZIME, ADRESU I TELEFONSKI BROJ KUPCA. ZA TAČNOST PODATAKA, KOJE NAM POSREDUJE KORISNIK NE ODGOVARAMO.

8.1 KOLAČIĆI

ŠTO SU KOLAČIĆI? KOLAČIĆI SU MALE TEKSTUALNE DATOTEKE KOJE SE NA VAŠEM RAČUNALU ILI MOBILNOM UREĐAJU POHRANJUJU NA WEBLOKACIJAMA KOJE POSJEĆUJETE. ZADACI KOLAČIĆA SU RAZLIČITI. KOLAČIĆI POMAŽU WEB-LOKACIJI DA ZAPAMTI VAŠE POSTAVKE, NPR. JEZIK, VELIČINU FONTA I OSTALE POSTAVKE KOJE STE NAVELI NA RAČUNALU DA BISTE VIDJELI NAŠU WEBLOKACIJU TAKO DA IH NE MORATE PONOVNO UPISIVATI KADA JE PONOVO POSJETITE. NA TAJ NAČIN WEB-LOKACIJE MOGU ZAPAMTITI VAŠE POSTAVKE. NEKI SU KOLAČIĆI POTREBNI ZA FUNKCIONALNOST WEB-LOKACIJE (NA PRIMJER, KOLAČIĆ KOŠARICE ZA KUPNJU), OD KOJIHSU NEKI OSMIŠLJENI KAKO BI SE POBOLJŠALO KORISNIČKO ISKUSTVO (KAO ŠTO JE SPREMANJE KORISNIČKIH POSTAVKI), ANEKE SE KORISTE I ZA PRAĆENJE POSJETA WEB-LOKACIJI, ŠTO UPRAVITELJU OMOGUĆUJE STALNO POBOLJŠAVANJE NA MREŽISTRANICA I KORISNIČKO ISKUSTVO S NJIM. NEKI KOLAČIĆI OMOGUĆUJU SLEDENJE I POKRETANJE VIŠE WEB-LOKACIJA.
UPRAVLJANJE KOLAČIĆIMA
VEĆINA WEB-PREGLEDNIKA AUTOMATSKI PRIHVAĆA KOLAČIĆE. MOŽETE PROMIJENITI RAD WEB-PREGLEDNIKA U POSTAVKAMA ODBIJANJEM KOLAČIĆA ILI PRIMANJA UPOZORENJA PRIJE SPREMANJA KOLAČIĆA. POSTAVLJANJE KOLAČIĆA TAKOĐER SE MOŽE POTPUNO BLOKIRATI IZ PREGLEDNIKA ZA SVE WEB-LOKACIJE KOJE POSJEĆUJETE. MOŽETE IZBRISATI KOLAČIĆE KOJI SU VEĆ POHRANJENI NA VAŠEM RAČUNALU. KOJE KOLAČIĆE KORISTIMO? SVAKOM KORISNIKU JE NA POČETKU POSJETA DODIJELJEN KOLAČIĆ ZA PRIVREMENU IDENTIFIKACIJU TIJEKOM POSJETA WEB-MJESTU. KOLAČIĆ SE PRIVREMENO SPREMA NA VAŠE RAČUNALO I BRIŠE SE KADA UČITAVATE WEB-PREGLEDNIK. OVAJ KOLAČIĆ JE POTREBAN ZA NORMALAN RAD NAŠE WEB-LOKACIJE. ISTO TAKO, GOOGLE ANALYTICS SUSTAV KORISTI SE ZA ANONIMNO SNIMANJE POSJETA I KORIŠTENJE NAŠE WEB-LOKACIJE. TO NAM OMOGUĆUJE BOLJE RAZUMIJEVANJE NAČINA NA KOJI POSJETITELJI KORISTE NAŠU WEB-LOKACIJU I KAKO MOŽEMO POBOLJŠATI VAŠE ISKUSTVO NA WEB-LOKACIJI. NEKOLIKO KOLAČIĆA KORISTI SE ZA ANONIMNO PRIKUPLJANJE PODATAKA O AKTIVNOSTIMA NA WEB-LOKACIJI BEZ IDENTIFICIRANJA POJEDINAČNIH POSJETITELJA. KOLAČIĆE MOŽETE OMOGUĆITI ILI ONEMOGUĆITI ZA ANONIMNU ANALIZU U BILO KOJEM TRENUTKU UNUTAR POSTAVKI WEB-PREGLEDNIKA.

9. KOMUNIKACIJA IZMEĐU PONUĐAČA I KORISNIKA

PONUĐAČ MOŽE KOMUNICIRATI S KORISNIKOM TELEFONSKI, PO ELEKTRONSKOJ POŠTI, TJ. S POMOĆU DRUGIH SREDSTAVA KOMUNICIRANJA NA DALJINU, OSIM AKO MU TO KORISNIK ZABRANI.

10. OSLOBAĐANJE OD ODGOVORNOSTI

SVE SLIKE I FOTOGRAFIJE SU SIMBOLIČNE I NE OSIGURAVAJU OSOBINE ARTIKLA. ROKOVI DOBAVE, CIJENE I DRUGE INFORMACIJE SEPONEKAD MIJENJAJU TAKO BRZO DA PONUĐAČ NE USPIJEVA TAKO BRZO AŽURIRATI SVE PODATKE. U TAKVIM PRIMJERIMA PONUĐAČ OBAVIJESTI KUPCA I OMOGUĆI KUPCU OTKAZIVANJE NARUDŽBE ILI ZAMJENU ARTIKLA ZA DRUGI UKOLIKO JE TO MOGUĆE.

11. PRITUŽBE

KORISNICI SE UPRIMJERU PROBLEMA OBRATE NA TEL.: 00385 5 333 27 96 ILI NA ELEKTRONSKU POŠTU info@in-media.si. PONUĐAČ ĆE UROKU OD PETNAJEST DANA ODGOVORITI NA PRITUŽBU TJ. OBAVIJEST. PONUĐAČ ĆE SE TALAGATI DA SE EVENTUALNI SPOROVI RIJEŠE SPORAZUMNO U NAJKRAĆEM VREMENSKOM ROKU. ZA SVE SPOROVE JE NADLEŽAN SUDU NOVI GORICI, SLOVENIJA. U SLUČAJUDVOUMA ILI SPORA VAŽE UVJETI KORIŠTENJA U SLOVENSKOM JEZIKU.

12. DOSTUPNOST ARTIKALA

OBIČNO SU ARTIKLI DOSTUPNI OD TRI DO SEDAM DANA. PONUĐAČ ZADRŽAVA PRAVO DA ARTIKL DOSTAVI U ROKU OD DEVEDESET DANA. ZA DOBAVNE ROKOVE POJEDINIH ARTIKALA SE OBRATITE PRODAVAČIMA.

Pomoć?

Pozovite +386 (0)40 738 430
ili pišite na info@in-media.si

 

fb-icon

Katalozi

  • katalog_pokali.png

  • katalog_figurce.png